top of page

İnternetten Kahve Alımı

Güncelleme tarihi: 21 Şub 2021

İnternetten kahve almak, zahmetsiz ve pratik. Özellikle yoğun iş hayatınız varsa ya da kendinize daha fazla vakit ayırmakta zorlanıyorsanız. Birden fazla farklı kahve dükkanının elindeki stoğu güncel şekilde takip edip kıyaslamak paha biçilemez. Bu sayede sadece kahveye ihtiyacınız olduğunda inceleyebilir, takipçisi olmak zorunda kalmazsınız. Daha fazla ve daha farklı kahveye ulaşabilir, kendinizce fiyat performans değerlendirmesi yaparak size en uygun kahveyi seçebilirsiniz.



Kahvenin Kavrulma Tarihine Dikkat Edin


Kahve bozulmayan bir üründür. Dolayısıyla, paketinde yazan ya da kahve çekirdeğini satın aldığınız kahve dükkanında size önerilen son tüketim tarihinin geçmesi halinde tüketmenizde hiçbir sakınca yoktur. Ancak son tüketim tarihi geçtiğinde besin özellikleri garanti edilmez. Haftalık olarak Türkiye’de kavrulan, birkaç gün dinlendirildikten sonra direkt satışa sunulan ve taze kahvesi olduğundan emin olduğunuz kahve dükkanlarını tercih edin. (Bazı kahve dükkanlarında kavrulma tarihini satın alma ekranında seçebiliyorsunuz.)


Örneğin biz, her hafta taze olarak kavuruyoruz ve kavurma gününü ana sayfadan takip edebilirsiniz.

Kahve Sayacı Çalışma Prensibi : Kahve sayacı durduğunda kahveleri kavuruyoruz. Bu kavrulan kahveleri 48 saat dinlendiriyoruz. Daha sonra dinlenmiş taze kahveleri paketleyip sizlere yolluyoruz. Bu yüzden kahve sayacının durmasını beklemeden siparişinizi verip dinlenmiş kahvelerimizden içebilirsiniz. Özellikle dinlenmemiş kahveleri talep ederseniz lütfen not olarak belirtin.


Güvenli Olduğundan Emin Olun


Maalesef ki her satıcı dürüst olmayabiliyor. Özellikle de internette bu sorunla sıkça karşı karşıya kaldığımız gün yüzüne çıkmış durumda. Alışveriş yapacağınız internet sitesinin güvenli olup olmadığını anlamanın en kolay yollarından biri, linkin yanına tıklayarak bağlantının güvenli olup olmadığına bakmak olabilir.


Günlük Kargolama Yapan Kahve Dükkanlarını Tercih Edin


Kahveniz bitmek üzere ve aklınızdan tamamen çıktıysa, satın aldığınız kahve dükkanı siparişi 3-4 gün sonra kargoya veriyorsa, araya hafta sonunun girmesi, kargo şirketinin ürünü size ulaştırması derken bir hafta on gün sonra kahveniz size ancak ulaşır. Bunun yerine kahveyi sipariş ettiğiniz gün kargoya teslim eden bir kahve dükkanını tercih edin.

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page